Boston Roofdeck

Location:Boston, MA
Date:Jul, 2013

The owners of this penthouse in Boston’s Seaport District had recently completed an interior design project with Pinney Designs. Owner Emily Pinney reached out to collaborate on a landscape plan for the condominium’s two roof terraces.

The main terrace features three distinct spaces: a dining area, chaise lounge area, and living room. The landscape plan included light weight containers organized to define the three “rooms”, offer privacy where needed, provide texture and color, all while highlighting the stunning city view. Drought and sun tolerant plants were selected for the site. A water feature and wall art on the smaller, bedroom terrace, create a quiet, contemplative space.

Site Furnishing and Layout by Pinney Designs
Landscape Installation by A. Bonadio & Sons

Photography by Ben Gebo